FEL!

 Kedves Betegeink!

Áraink 2022. szeptember 01-től változnak!

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

 

Kérem, hogy egy gyermekkel csak egy szülő érkezzen továbbra is! A maszk használata kötelező!

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

Nálunk is megjelent a lopakodó COVID-variáns: a megbetegedések 94 százalékáért felelős

Egészség - Már Magyarországon is megjelent az omikron új, fertőzőbb variánsa, jelenleg a fertőzéseket 94 százalékban ez okozza.

Magyarországon is megjelent az omikron új, fertőzőbb alvariánsa - mondta el az országos tisztifőorvos a TV2 reggeli műsorában. Müller Cecília kiemelte, már 94 százalékban az omikron dominál a pozitív mintákban, 6 százalékot a delta jelent.


A TV2 reggeli műsorában a tisztifporvos elmondta, hogy a változat további alvariánsokra bomlik, ezek egyike a BA2, a lopakodó omikron, ami kikerül egyes teszteket. Ugyanakkor nem kell megijedni ettől a variánstól, mert a jelenleg ismereteink szerint ugyanolyan a klinikai viselkedése, mint az omikron variánsnak, sem súlyosabb kórképet nem okoz, sem más szerveket nem támad.


Úgy tűnik, hogy járványügyi szempontból különös jelentősége talán nem lesz az alvariánsnak
- tette hozzá Müller Cecília, aki hangsúlyozta: a magas esetszámok ellenére optimista, mindig kicsit csökken az új fertőzöttek száma. Meg kell várni a hét végét, pár napot, mert a szennyvízben még növekedést látnak, de nem olyan meredeken. Kiemelte, hogy talán a jövő héten látjuk majd az alagút végét.

Forrás: MTI, Penzcentrum

 

Gyerekmosoly - 2022 február 04.
 

 

Mikor érdemes covid tesztet csináltatni és melyiket?

Milyen tünetekkel érdemes tesztet csináltatni? És melyiket válasszuk, ha megbízható eredményt szeretnénk? Minden, amit a PCR és a gyorstesztekről, a koronavírus fertőzés lefolyásáról, a fertőzőképességről tudni érdemes.

Más tüneteket okoz a gyerekeknél az omikron, mint az eddigi mutációk – Mutatjuk a fő tünetet!

Más tüneteket okoz a gyerekek szervezetében az új típusú koronavírus omikron variánsa, mint amit korábban tapasztaltak koronavírusos betegeiknél - ezt mondják egy Bonn közeli gyerekkórház orvosai. Ugyanakkor azt látják, hogy a korábbi mutációk miatt kórházba került gyerekek lassabban épültek fel, mint az omikronnal fertőzöttek.

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Drágfy köz 1.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18