FEL!

 Kedves Betegeink!

Áraink 2024. április 01-től változnak! Részleteket az Áraink menüpont alatt találhatnak.

Hallás- és alvásvizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot adni! Telefonunk csak rendelési időben elérhető.

 

Tisztelettel:

Dr. Benedek Pálma

1192. Budapest, Zoltán utca 20., bejárat a Drágfy köz 1. felől.

Útvonal

Blog

Blogunk hetente frissülő tartalommal segít eligazodni a gyermekbetegségek rengetegében. Szakembereink hasznos tanácsokat adnak olyan gyakorlati kérdésekben, melyek minden család hétköznapjaiban előfordulhatnak: mit tegyünk, ha láza van a gyereknek, hogyan kezeljük a náthát, mikor gyanakodjunk középfül-gyulladásra, vajon egyszerű gyomorrontásról van-e szó, milyen tünetei vannak egy-egy komolyabb betegségnek. Egészségmegőrző praktikákkal segítjük a betegségek elkerülését és tippeket adunk, hogyan biztosíthatjuk gyermekünk vitaminigényét, hogyan erősíthetjük immunrendszerét, hogy minél ritkábban kelljen orvoshoz fordulni.

Minden, amit a gyermekkori asztmáról tudni érdemes

A gyermekkori asztma tünetei, diagnózisa és kezelése


Így előzze meg, hogy gyermeke állandóan megbetegedjen a közösségben!

Közösségbe jár a gyermeke? Bölcsis vagy ovis? Akkor bizonyára az Önök számára is ismerős az az állapot, hogy többet beteg, mint amennyit nem. Mert állandóan elkap valamit, pár nap alatt meggyógyul, majd amikor visszamegy a közösségbe, újra megfertőződik és kezdődik az egész előlről. Összegyűjtöttünk pár hasznos információt, tippet, tényeket és tévhiteket, mi segíti a gyors felépülést és mi nem, mivel erősíthető gyermeke immunrendszere.

Egy népbetegség, ami egyre több kisgyermeket érint: a diabétesz

November 14. a diabétesz világnapja, melyet első alkalommal 1991-ben szervezett a Nemzetközi Diabetes Szövetség (IDF) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO), látva a cukorbetegség világszerte növekvő terjedését. A diabétesz globális probléma, ma már több mint 537 millió cukorbeteg él világszerte, számuk évente 7 millióval növekszik.


Súlyos rendellenesség: minden tizedik gyerek érintett

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, az ADHD Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százalékát érinti. Mi ez a rendellenesség? Milyen tünetekről ismerhetjük fel és hogyan kezelhető? A Pénzcentrum.hu cikkéből mindez kiderül!

6+1 egyszerű, de hatásos módszer az influenza kivédésére!

Ezekkel az egyszerű, de hatásos módszerekkel csökkenthetjük az influenza vírusok okozta fertőződés esélyét!

A Semmelweis Egyetem applikációja segít, hogy mely tünettel, hova vigyük a gyereket, ha baj van

A Semmelweis HELP applikáció célja, hogy egy olyan megbízható döntéstámogató eszközt adjon, amellyel a szülők segítséget kaphatnak ahhoz, hogy a gyermek észlelt tünetei milyen szintű egészségügyi ellátást igényelnek: otthon lássák el, forduljanak háziorvoshoz rendelési időben, menjenek sürgősségi ellátóhelyre, vagy hívják azonnal a 112-es telefonszámot.

Ezért hagyjuk néha koszolni is a gyerekeket!

Vajon jót teszünk-e gyermekünkkel, ha mindig patikatisztaságú körülötte minden, állandóan fertőtlenítünk, és csak antibakteriális törlőkendővel vagy antiszeptikus géllel felszerelkezve merészkedünk ki a lakásból?

Skarlát, bárányhimlő, vírusfertőzések - Őszi gyerekbetegségek

A hűvösebb idő, s főként a bölcsőde, óvoda és iskola beköszöntével a gyerekeknél óhatatlanul előtérbe kerülnek az őszi gyermekbetegségek. Melyek ezek, s vajon fel lehet készülni rájuk?

5 vitamin, ami segít megőrizni a fogaink egészségét gyermekkortól időskorig

Az egészséges szájnyálkahártya és fogazat fenntartásához nélkülözhetetlen vitaminok

A kamaszok és a koránkelés: segítsünk, hogy könnyebben menjen nekik!

Hiába rimánkodunk, nem megy korábban aludni, reggel meg alig lehet kiimádkozni az ágyból? Próbáljuk meg lebeszélni a tinédzserünket arról, hogy a szundi-gombot nyomkodja – mutatjuk, miért! És hoztunk helyette sokkal jobb alternatívákat, hogy a reggeli kelés könnyebben menjen!

Gyerekmosoly Egészségközpont

Egészségközpontunkban az ország legmagasabban képzett, szakmailag felkészült szakemberei várják kis pácienseiket. Mottónk: Mosolyogva gyógyítunk!

Elérhetőségeink

 +36 /70/ 352 9500

 1192. Budapest, Zoltán utca 20. bejárat a Drágfy köz 1. felől.

  info@gyerekmosoly.hu

Kövessen minket Facebookon

Nyitvatartásunk

Hétfő: 16-18

Kedd: 14-18

Szerda: 16-18

Csütörtök: 8-12; 16-18